Apparaten en accessoires
Mangochutney
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
2 potjes
Ingrediënten
-
2 tl zwarte peperkorrelsSzechuan peperkorrels1 el
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes10 g
-
ui gehalveerd80 g
-
water20 g
-
ruwe rietsuiker250 g
-
rijpe mango alleen het vruchtvlees, in stukken700 g
-
azijn120 g
-
zout1 tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
rozijnen100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 potjes
Eiwitten
9 g
Calorieën
7472 kJ /
1773 kcal
Vetten
4 g
Vezels
19.3 g
Koolhydraten
410 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Brak ocen
Fruitkroon
Brak ocen
Kippenbouillonpasta
45 min
Vleesbouillonpasta
45 min
Groentenbouillonpasta
45 min
Halloween quiche
2 godz.
Vijgenmosterd
25 min
Gerookte zalm sneetjes
Brak ocen
Tomaat en Chili jam
1 godz. 15 min
Peergelei
10 godz.
Indiase mosterd
Brak ocen
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 godz.